Dagsturer

Som Auktoriserad Stockholmsguide & artist erbjuder jag unika dagsutflykter runt Stockholm, som du inte hittar någon annanstans. I varje dagstur ingår en musikalisk upplevelse på dagens tema. Turerna förbokas av grupper, men även av researrangörer och bussbolag. När jag står som arrangör kan – i mån av plats – även enskilda följa med. Restplatser lägger jag upp under ”Aktuellt”. Om du önskar stå med på min restplatslista, maila mig! Om du är reseombud med en idé om nytt upplägg för din förening – välkommen att höra av dig.

Här presenterar jag mina populära dagsutflykter, samt några nya.
Varje rubrik går att klicka på. En undersida öppnar sig med presentation av aktuell dagstur.

SALTSJÖBADEN & SOLSIDAN
TULLGARN & TROSA
SANDHAMN – Bland Kobbar & Skär
EKOLSUND & SKOKLOSTER
STADSHUSET – Ragnars Skapelse
DROTTNINGHOLM & LOVÖ
STOCKHOLM I DUR & MOLL
WAXHOLM – Villa Akleja
RIDDARHUSET & WALDEMARSUDDE
SIGTUNA & Sigtunastiftelen – ny!
FLER DAGSTURER!

En typisk dagstur brukar – förutom guidad bussfärd –  inkludera förmiddagskaffe, guidad visning av något intressant besöksmål, lunch med efterrätt, guidad bussfärd av mig och därtill en konsert på dagens tema. Ev något shoppingstop.

Jag uppdaterar dagsturerna varje år vad gäller pris per person. Pris påverkas av besöksmålens aktuella priser men också av antal deltagare. Ju fler deltagare, desto förmånligare pris. Jag stämmer även av aktuellt innehåll med dig som grupp-ombud.

För långväga föreningar och researrangörer som kommer med egen buss går det utmärkt att ”enbart” boka mina paket här i Stockholm. Eller komma med egna önskemål naturligtvis! Jag har haft föreningar som kommit långväga ifrån med egna bussar som önskat Vasamuseet och Nationalmuseum t ex. Besöksmål som vi Stockholmare redan har ”betat av” på egen hand. D v s allt är möjligt!