Events

Bland det roligaste jag vet är att sätta guldkant på festliga tillställningar. Som solist med mina fantastiska musiker (piano/accordeon), eller i intimare sammanhang à capella med fiol och sing back.

Med accordeonist T Bartosik, T h med pianist J-E Sandvik
Events med pianist Jan-Erik Sandvik

Vid större events anlitas vår OperaCabaré-grupp ”The Diamonds”. The Diamonds består av sångerskorna Rita Saxmark & Linnéa Sallay tillsammans med pianist Jan-Erik Sandvik. Vi har under åren varit med om att arrangera fester & jubiléer för företag & organisationer som önskar en upplevelse utöver det vanliga, då vi även levererar specialskrivna texter. 

På bilderna syns Rita Saxmark, Jan-Erik Sandvik samt gästartisterna Cecilia Nannesson & Erik Sunnerstam

Ett event kan även innehålla andra inslag vid sidan om själva musiken.
Du som kund kan välja att lägga till en guidad tur, ett föredrag, visning av ett specifikt besöksmål, en måltid, eller varför inte ett magiskt bildspel av fotografen Anders Hanser. Jag har ett stort kontaktnät bland lokaler, restauranger, hotell, bussbolag, artister, unika besöksmål – allt med en personlig touch!

För utländska kunder föreslår jag en unik tur ut i vår vackra skärgård. Jag har personliga kontakter vad gäller båt och catering. Därtill bjuder jag på levande musik och guidning om du önskar det.

För några år sedan ansvarade jag för underhållningen vid en stor privat födelsedagsfest:
Jubilaren som bor i Stockholm, önskade fira med alla sina gäster på Västkusten. Han önskade en klassisk konsert i en kyrksal samt lättsammare underhållning till middagen, därtill musikinslag vid andra tillfällen under dagen. 

Min uppgift var att ordna med kyrka och musiker på plats, koordinera repetitioner och samarbetet med övriga musiker, se till att det fanns piano, lyssna till beställarens önskemål, välja repertoar och sätta program, skriva specialtexter, göra allsångsblad, ta kontakt med lokal och stämma av ljud & ljus etc. Det blev en toppendag och mycket uppskattat!

I mitten t h syns musikerna Emma Morsten, Kurt Wiklander och Orazio Ferrari. Själv är jag i vit långklänning.

Tackbrev från olika events:

Privat Sommarfest på Ornö med Jerry Adbo på accordeon – aug-2021
Hej Linnéa, Vilken föreställning, vilken show. Du är fantastisk.
Många gäster har hört av sig och tackat. 
Hälsningar Staffan Reistad

PUBAFTON med Jan-Erik Sandvik på piano
Hej Linnea! STORT TACK! För en fantastisk underhållning igår.
Jag har gjort många arrangemang för SPF under dom senaste 10-12 åren men
aldrig fått så mycket uppskattning för ett arrangemang som igår .
NI gjorde det hela fantastiskt! VIlken stämning!
Bästa tackhälsningar även till Jan-Erik. Ulf, Spf Järfälla

Restaurang Solbrännan med Tuulikki på accordeon
”Kära Linnéa och Tuulikki! Varmt TACK till er båda för en underbar kväll…, det strålade om er. Underhållningen överträffade våra förväntningar med råge, och Peter var både överraskad, glad och rörd!” Kathrine och Peter Dornbusch

Jubileums-Event med ”The Diamonds” för REV
”Ibland kan ord bli så futtiga när känslan är så stor. Men ni var helt lysande! Underhållningen var outstanding! The Diamonds skapar snabbt en kontakt med publiken och har en bred repertoar. Rita och Linnéa bjuder på mycket charm, en stark närvaro som trollbinder oss och en gnistrande show… musikaliska äventyr som hela tiden knyter an till väghållarnas vardag. Vi var imponerade över att de kunde vara så pålästa… Suveränt, Strålande!
/Maria Sundström, Kanslichef, Riksförbundet Enskilda Vägar

Företagsevent med ”The Diamonds” för Hiab Cranes AB
….Operasångerskorna har underbar karisma!! De bjöd inte bara på fantastisk sång och musik utan även på sig själva, vilket uppskattades mycket av våra gäster från världens alla hörn – totalt ca 50 olika nationaliteter! Ombord på skärgårdsbåtarna ”Silverpilen” och ”Symfoni” fick vi njuta av ”The Diamonds” i svensk folkmusik, opera-show samt barpiano-sånger till våra kunders stora förtjusning! Vi uppskattade även väldigt mycket ”The Diamonds” engagemang, glädje och flexibilitet i samband med dessa två stora events.” /Katarina Hoel, Hiab Cranes AB

Syréngården, Saltsjöbaden
Kära Linnea! Varmt tack för Din fullständigt bedårande föreställning på ’Tala & Lyssna’  fredagen 18 mars. Jag och alla med mig var verkligen fångande av Din personlighet och njöt av Dina konster. Bo Snellman

Tuff brud i Lyxförpackning, med Carina E Nilsson på piano
”Lovorden över ditt och Carinas framträdande fortsätter att hagla. ’Det bästa vi någonsin haft’ hörs från så många…du är en helt underbar person med en fantastisk utstrålning och begåvad med så många förmågor.” SPF Vendelsö-Brandbergen Kristina Löttiger

Älta Kulturknut
”Hej Linnéa och tack för en jättefin konsert vid vårt 33-årsjubileum. Du får en verkligen på gott humör. Din publikkontakt är också helt suverän….” Lars H Eriksson, SPF Svanen

Födelsedagsmiddag på Gyldene Freden
”Ville bara tacka och berätta att överraskningen blev total – jättekul! Alla tyckte ni var jättebra och roliga. Det var till och med en person som sa att han vanligtvis varken gillar opera eller operett, men att ni var jättebra :-);-)! Det var så proffsigt, vackert, men även härligt med lite spex! Det allra sista numret ni sjöng var så enormt fint! Tack!”
/Britt Rosén

Varsågod en liten genväg, här kan du klicka dig vidare till de andra artistbilderna:

MUSIKPROGRAM
MUSIKTEATER
FÖRRÄTTNINGAR
FÖREDRAG
SPEAKER