EVENTS

Events vänder sig till företag, organisationer, föreningar och grupper som önskar en upplevelse utöver det vanliga. Jag anlitas även för privata födelsedagsfester. Ett event kan vara alltifrån ett par timmar till flera dagar och t ex innehålla: en klassisk konsert, svensk folkton, show, måltid, vernissage, guidad tur, resa, föredrag på tema musik/konst, svenska traditioner. Jag har många bra kontakter. Lokaler, bussbolag, artister, kockar, unika besöksmål – allt med en personlig touch!

A Glimpse of Sweden

Kanske vill du erbjuda dina utländska kunder en upplevelse vid sidan av den sedvanliga sightseeingturen? Tillsammans tar vi fram ett passande event! Mitt koncept A Glimpse of Sweden kan t ex innehålla en guidad tur, Anders Hansers magiska bildspel som ger en underbar känsla för vårt land, måltid med hemlagad svensk mat & dryck med möjlighet att ta del av recept och träffa kocken, en konsert där vi presenterar svensk musik och berättar om våra typiska svenska traditioner. A Glimpse of Sweden är tänkt som ett okonventionellt event med personliga förtecken där humor och värme ingår.

The Diamonds

Till lite större sammanhang föreslår jag gärna vår OperaCabaré-grupp "The Diamonds". Vi har 12 års erfarenhet av events, även med utländska gäster samt kontakter med förstklassigt ljud & ljus.

Ett av våra senaste större events var i maj 2016 för Riksförbundet FUB Sverige på konferenshotellet Aronsborg.

Jubileums-Event, REV 

"Ibland kan ord bli så futtiga när känslan är så stor. Men ni var helt lysande! Underhållningen var outstanding! The Diamonds skapar snabbt en kontakt med publiken och har en bred repertoar. Rita och Linnéa bjuder på mycket charm, en stark närvaro som trollbinder oss och en gnistrande show… musikaliska äventyr som hela tiden knyter an till väghållarnas vardag. Vi var imponerade över att de kunde vara så pålästa… Suveränt, Strålande!" /Maria Sundström, Kanslichef, Riksförbundet Enskilda Vägar

Företagsevent, Hiab Cranes AB

….Operasångerskorna har underbar karisma!! De bjöd inte bara på fantastisk sång och musik utan även på sig själva, vilket uppskattades mycket av våra gäster från världens alla hörn – totalt ca 50 olika nationaliteter! Ombord på skärgårdsbåtarna ”Silverpilen” och ”Symfoni” fick vi njuta av ”The Diamonds” i svensk folkmusik, opera-show samt barpiano-sånger till våra kunders stora förtjusning! Vi uppskattade även väldigt mycket ”The Diamonds” engagemang, glädje och flexibilitet i samband med dessa två stora events.” /Katarina Hoel, Hiab Cranes AB

The Diamonds Event för HIAB 2012 på M/S Silverpilen & M/S Symfoni

© Copyright Linnéa Sallay 2012