INCOMING

Incoming vänder sig till utländska researrangörer, och bussbolag utanför Stockholm. Jag välkomnar alla grupper som vill få personlig hjälp att uppleva 
Stockholm/Sverige med kultur och musik. Tillsammans skapar vi en resa, kort eller lång, som går vid sidan om de sedvanliga rutterna. Varje enskild resa blir unik beroende på beställare. Jag har guidat de flesta landskap i Sverige och har även erfarenhet av att producera paketresor med hög kvalitet.

 

Fördelen är att jag är med hela vägen, från planeringsstadiet till att följa med som guide & artist på resan. Då bjuder jag gärna på levande musik under resans gång. Eller så introducerar jag er till den musikföreställning ni ska gå på. För er grupper som behöver hjälp med hela paketet inkl övernattning har jag ett nära samarbete med researrangören ReseSkaparna Event & Resor. Jag vänder mig till grupper och föreningar här i Sverige men även till researrangörer, bussbolag och rederier i utlandet.

– – –

A glimpse of Sweden

I juni 2015 hjälpte jag Reinholds Buss i Småland att producera ett antal dagar i Stockholm för en Musik-och Teaterförening från Tyskland. De besökte Kungl Operan och Konserthuset. Jag guidade dem i Stockholm och ut till Drottningholm och Gripsholm samt Uppsala och Sigtuna. I Uppsala Gamla kyrka bjöd jag på konsert på tema svensk musik. Läs gärna omdöme från musikvetaren och dirigenten Emil Platen!

– – –

15-27 juni 2018 guidade jag en Brittisk Grupp för Haman Scandinavia – som också stod för arrangemanget – med start i Stockholm. Därefter Gotland, Kalmar, Öland, Göta Kanal, Trosa m m. Jag bokade Kalmar Domkyrka och bjöd på en solokonsert, mycket uppskattat. I övrigt bjöd jag på sång/fiol var och varannan dag, i synnerhet till Midsommar! Roligt!!

– – –

3-6 juni 2019 producerade jag 4 dagar för en privat fransk grupp i Stockholm. Jag ansvarade för programmet, bokade upp restauranger, besöksmål och gjorde tidsschema. Guidade på engelska varvat med franska.

– – –

6-13 juli 2019 guidade jag en tysk grupp för Lexa Viaggi – som också står för arrangemanget – med start i Trelleborg. Därefter bl a Gränna, Göta Kanal, Norrköping, Stockholm, Drottningholm, Uppsala, Göteborg. Spännande!

                                                  Liten exklusiv grupp får guidning av Stadshuset januari 2016

"Välkommen till Stockholm! Welcome to Sweden"!

© Copyright Linnéa Sallay 2012